Welkom in onze:
WEBSHOP

Ervaar

ONLINE WINKELEN

Welkom in onze webwinkel!

Hier kunt u dagelijks tot 22.00 uur bestellen. Bestellingen die voor 22.00 geplaatst worden, kunt u de volgende werkdag meteen ophalen, laten verzenden of laten bezorgen. Bij bestellingen geplaatst ná 22.00 uur is dit twee werkdagen.

Hebt u een allergie, intollerantie of overgevoeligheidsreactie en twijfelt u of een product geschikt voor u is? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


Let op: Bestelt u makkelijk kwetsbare producten? Houdt u er dan rekening mee dat u uw bestelling in de winkel ophaalt of laat bezorgen binnen een straal van 15 km vanaf de bakkerij. In onze webshop vind je al onze ambachtelijk, nog op de hand gemaakte, producten. Óók de seizoensgebonden producten. Check de omschrijving van een product voor meer informatie. 

HANDIGE (THUIS)BEZORGING

KWALITEIT & DUURZAAMHEID DICHTBIJ

EENVOUDIG BESTELLEN


Jo smaak hat ús oandacht!


Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag - Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Telefoon0582563001


Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Ambachtelijke Bakkerij Braaksma behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

Ambachtelijke Bakkerij Braaksma garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

Lees de voorwaarden op de betaalpagina of via de knop hierboven voor meer informatie over onder andere retourneren en privacy. 

Het Nederlands recht is op deze voorwaarden van toepassing.