BESTELLEN

Ervaar

BESTELLEN


Wat leuk dat je onze website hebt gevonden en bij ons wilt bestellen! Op deze bestelpagina vindt je uitleg voor het telefonisch bestellen en het bestellen per e-mail.

De webshop is, net als deze bestelpagina, volledig in het Nederlands. Het liefst zouden wij ook dit in het Fries doen, omdat wij een lokaal en familiair bedrijf zijn. Echter willen we geen klanten afschrikken en hebben daarom de keuze gemaakt voor Nederlands omtrent bestellen.

Hieronder vindt je een rijtje met dingen die belangrijk zijn voor ons als je bij ons gaat bestellen.

Producten en hoeveelheid:

Bedenk welke producten je wilt bestellen en hoeveel je van elk product wilt kopen


Wanneer en hoe vaak?
Laat ons weten voor welke datum je bestelt en hoe vaak je bestelt. Is het bijv.: eenmalig, dagelijks, om de dag, wekelijks, om de week, maandelijks, om de maand, etc.


Ophalen of bezorgen?
Je kunt zowel bij ons jouw bestelling ophalen als laten bezorgen. Je kunt jouw bestelling tijdens onze openingstijden ophalen. Kies je voor bezorgen? Laat dan ook jouw contactgegevens achter. (Naam, adres, telefoonnummer, etc.) Wij bezorgen doorgaans vanaf 11.00 uur ’s ochtends. Houdt onze website, flyers en social media in de gaten voor evt. gewijzigde openingstijden.


Jouw bestelling doorgeven:

Je kunt jouw bestelling gemakkelijk aan ons doorgeven via onze webshop of bij de verkoopsters in de winkel. Klik op de knop hierboven. Bestellen kan ook via info@bakkerijbrustiek.nl. Bellen mag natuurlijk ook. Dit kan tijdens onze openingstijden. Houdt onze website, flyers en social media in de gaten voor evt. gewijzigde openingstijden.


Let op:

Voor bestellen per mail geldt: vóór 22.00 uur bestelt is eerst volgende werkdag ophalen. Bestellen ná 22.00 uur is 2 werkdagen later ophalen. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Je kunt dan telefonisch en per mail geen bestelling plaatsen. Houdt hier rekening mee.

Wilt je een zakelijke klant worden bij onze bakkerij? Informeer dan naar de mogelijkheden. Hiervoor een afspraak maken is wenselijk.